Oppsett
En kunde vil ha dataene sine slettet
En organisasjonsadministrator sletter kunden under Innstillinger > Datalagring > Slett en kunde. Wilmo sletter meldingene og filene til kunden, og fjerner navn, e-post og telefon, i alle teamene deres.
Slik gjør du det · 5 steg
- 1Åpne Innstillinger > Arbeidsområde > Datalagring.
- 2Under Slett en kunde skriver du kundens E-post eller Telefon og klikker Finn kunde.
- 3Sjekk at det er riktig kunde, og klikk Slett kunde...
- 4Skriv verdien for å bekrefte, og klikk Slett kunde. Dette kan ikke angres.
- 5Slettingen vises under Nylige slettinger. Kreditnotaer beholdes i 5 år etter bokføringsloven.